Dyreste hjem: beste interiørdesignprosjekter

For mange er det kanskje en drøm å ha et basseng i hagen, men hva med de som har 10? Verdens rikeste er ikke beskjedne når det kommer til store eiendommer og luksuriøst interiør. Egne treningssentre, flere bad og ikke minst stor plass til alle de dyrene bilene som skal stå på gårdsplassen. Bare fantasien kan sette grenser når det er snakk om verdens dyreste hjem, så bli med og ta en titt på et par av disse boligene. Hvilket hjem ville du helst ha eid?

Dyreste hjem: beste interiørdesignprosjekter

Luksus i Bel Air

USAs dyreste eiendom (2019) er prissatt til over 2 milliarder kroner, og befinner seg i Bel Air i Los Angeles. Huset er fire etasjer høyt, har 12 soverom, 21 bad, 3 kjøkken, basseng, kinosal, treningssenter og 270 graders utsikt. Dette er kanskje ikke så imponerende for kjøpergruppen som denne eiendommen er tiltenkt. Med på kjøpet følger dessuten også en del løsøre, og ikke av det billige slaget. Luksuriøse biler og motorsykler (blant annet en Rolls-Royce og en Bugatti) følger med, samt 7 heltidsansatte for å ta seg av driften!

Høye hus i Mumbai og franske harmonier i Florida

Antilia skyskraper er et privat hjem i Mumbai i India. Med sine 27 etasjer, 173 meter og 37 000 kvadratmeter er Antilia et av verdens dyreste hjem med en estimert verdi på over 18 milliarder norske kroner. Eneste bygningen som overgår dette er dronning Elizabeths hjem, Buckingham Palace i London! I tillegg til å være en av verdens få private skyskrapere, har huset også en garasje med plass til hele 168 biler og ikke nok med det: på taket er det også tre helikopterplattformer hvis du foretrekker lufttransport.

Versailles mansion i Florida oser av ekstravaganse. Huset eies av forretningsmannen av Westgate Resorts, David Siegel og hans kone Jackie Siegel. Eiendommen har et areal bestående av hele 7 897 kvadratmeter med ren luksus, hvilket inkluderer 14 soverom, 32 bad, rulleskøyte-ring, bowlingbane og flere basseng. Navnevalget Versailles er heller ikke tilfeldig. Boligen er nemlig modellert etter det herskapelige slottet i Frankrike. Huset er fortsatt under konstruksjon, men bygningen har likevel skapt så mye oppstandelse at det i 2014 ble laget en dokumentarfilm kalt «Dronningen av Versailles», hvor seere fikk følge familien mens de bygger sitt nye hjem.