Interiørdesignere og dekoratører fra Norge

Interiør og dekor finner du over alt. Hjemme, hoteller, butikker og restauranter. For å kunne bli en flink designer, må du ha et øye for design og hva som passer sammen og ikke. Du må kunne utforme og innrede rom slik at de blir gode å være i. Nordmenn elsker interiør, og det er ofte synonymt med interesse for dekor. Vi lar oss gjerne inspirere av interiørdesignere og dekoratører. I tillegg har vi sett verdien av å innhente profesjonell hjelp når vi skal innrede slik at vi får en harmonisk helhet og et stilig hjem.

Interiørdesignere og dekoratører fra Norge

La deg inspirere

Høyest på tronen sitter for tiden Halvor Bakke, som ble kåret av Vixen Awards til årets influencer 2019 i kategorien interiør. Han er kjent for ulike interiørprogrammer på TV, design av interiør- og møbelkolleksjoner, samarbeid med ulike partnere og er til stadig inspirasjon for det norske folk. Vinner i 2018, bloggen Franciskas Vakre Verden, har som uttalt mål at leseren skal finne inspirasjon uansett stilart. Og med mange tusen følgere på Facebook, Instagram og andre sosiale medier er det ikke tvil om at folk har latt seg inspirere.

Hjem kjære hjem

En annen folkekjær og populær TV-profil gjennom mange år, er blomsterdekoratør Finn Schjøll. Han har med sitt gode humør og kreativitet inspirert mange til å fylle hjemmene sine med vakre blomster og bugnende buketter. Når vi lager en slik uhøytidelig kåring av de mest populære interiørdesignerne og dekoratørene i Norge, kan vi ikke komme utenom interiørteamet hos IKEA. For alle interiørfans er det en festdag når IKEA-katalogen kommer ut, og det er svært inspirerende å ta seg en tur til IKEA og se på utstillingene der.

Til slutt finner vi tre anerkjente og populære interiørbloggere. Stylizimoblog av Nina Holst tar utgangspunkt i hennes minimalistiske og stilrene hjem med en blanding av budsjettkupp og designklassikere. Villafloris.com har en klassisk profil uten å følge trendene. Ifølge biografien er dette en blogg som likevel har en gjennomført stil fylt med farger og mønstre. Thereseknutsen.no er en interiørdesigner med en moderne/funkis-profil. Hun designer ikke bare interiør, men er også hagedesigner. Og når vi er ferdig med å pusse opp innvendig er kanskje uterommet «the next big thing».