Viktigheten av interiørdesign

På våre sider kan du lese mer om interiørdesign, og de mange temaene som omkranser dette brede emnet. Enten du er på jakt etter en ny interiørdesigner, om du har lyst til å bli interiørdesigner selv, eller kun ønsker informasjon om ulike stiler innenfor interiørdesign vil du finne den perfekte informasjonen for deg her. Vi brenner for design og vakre hjem, og håper på at vår forkjærlighet for dette sprer seg til våre lesere.

Viktigheten av interiørdesign

Viktigheten av godt interiørdesign

Interiørdesign er ikke kun trender og stiler. Dette er en form for kunst som handler om hvordan vi presenterer oss selv og hjemmet. Vårt hjem er vårt fristed, og et sted hvor vi kan samle tankene og være oss selv. Derfor blir hjemmet en gjenspeiling av sjelen din i fysisk form. Nye gjester får ofte et inntrykk av deg når du viser frem både stue, kjøkken og bad, og det kan da være viktig å gi riktig inntrykk.

Viktigheten av interiørdesign

Et vakkert hjem skaper et vakkert sinn

Marie Kondo er en av nåtidens viktigste personer innenfor interiørdesign. Dette er ikke fordi hun designer vakre møbler eller arkitektur, men fordi hun viser oss hvordan omgivelsene våre kan påvirke livene våre. Det er dette interiørdesign virkelig handler om. Vi kan ofte fokusere altfor mye på hvordan andre oppfatter hjemmet vårt, men det er tross alt vi som skal bo her. Påvirker en minimalistisk stil oss positivt eller får vi mer sjelero med sterke farger og mønstre?

Når vi designer hjem er det derfor viktig å spørre oss selv hva som gjør oss lykkelige, og ikke følge trender for slavisk. Interiør og design kan også bli en del av identiteten til mange, og det kan være lett å se for seg mennesket som bor i hvert enkelt hjem. Vi elsker de moderne skandinaviske stilene, klassisk fransk interiør og svart-hvitt, men vi elsker også hjem designet med personlighet! Slipp løs din designspire ved å la deg inspirere av våre artikler.